February 27

Ce iti cere un caine inainte sa-l adopti

Câinii la fel ca orice alte animale simt oamenii care le pot oferi căldură și siguranță. În general îi apreciem pe cei care își doresc o viață mai bună pentru ei și îi adoptă dintr-un centru. Astăzi nu vreau să vă spun neapărat motivele pentru care un câine merită adoptat, și vreau să conștientizați că adoptând un câine, nu înseamnă doar să ai grijă de el ci să fii acolo când are nevoie de tine.

 

În general animalele au nevoie de plimbare, au nevoie de mâncare, au nevoie de cineva cu care să își petreacă timpul și să nu se plictisească dar mai presus de toate au nevoie de iubire, pentru că asta îi va face să se simtă în siguranță cu voi. De ce să adopți un câine? În primul rând adoptând un câine îți faci ție un bine. Singurul lucru pe care trebuie să-l ai în vedere este că un câine va avea grijă de tine, dacă vei ști și tu să ai grijă de el. Nu te uita la rasa lui, uită-te în ochii lui atunci când vei dori să-l adopți, și vei simți care este cel ales.

Un câine adoptat nu are nevoie de acte de apartenență sau să scrie pe ele ce rasă este acesta. Un câine adoptat are nevoie doar de un stăpân răbdător, iubitor, o casă primitoare și-o familie care să ii permită să-i iubească în felul lui.  Ca să adopți un câine nu trebuie să te dai peste cap, pentru că o adopție de cățel o poți face foarte ușor, trebuie doar să-ți dorești unul și să-i oferi cele trei lucruri esențiale. Iubire, o casă și o familie așa cum și-o dorește chiar și-un om.

Iubiți animalele, adoptați-le și faceți din casa și familia voastră un rai pentru ele.

2509 Total Views 1 Views Today

Tags: , , ,

Copyright Petsmag.ro © 2015. All rights reserved.

Posted February 27, 2015 by Aniela Deby in category "catei", "in general

1 COMMENTS :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *