April 21

Ai grijă de dantura câinelui tău

Ne place să credem și să ne creștem animalele în cea mai bună igienă. Le oferim tot ceea ce este mai bun de mâncare, îi scoatem la plimbare și ne comportăm cu ei ca și cum ar fi copiii noștri. Însă, de multe ori, ocupați de grija pentru ei lăsăm ca unele aspecte să ne scape fără să le băgăm în seama. Nu zic că tot timpul trebuie să fiți ochi și urechi, 24 din 24 pentru a vă supraveghea câinele, pentru că astăzi nu vorbim cum trebuie să aveți grijă de el, ci cum trebuie să-i arate dantura. Trebuie să aveți în vedere că un câine are nevoie de dinți rezistenți. Poate că ar fi mai ușor dacă aceștia s-ar putea spăla pe dinți singuri, sau dacă ar fi o pastă specială numai și numai pentru tine. Dar nu-i chiar așa. S-au lansat multe metode pentru a proteja dantura câinilor și sperăm să fiți la curent cu el, dar dacă cumva nu sunteți, noi suntem aici să vă ajutăm să aveți zile mai frumoase alături de ei.

curata dintii cainelui

Pentru a nu vă mai face griji că ne vom gândi să vă îndemnăm să vă spălați cumva câinii pe dinți, ne-am dorit să venim în ajutorul vostru cu o propunere interesantă, atât pentru noi, cât și pentru noi. Ce ați spune dacă v-am zice că am găsit o soluție extrem de ușoară pentru toată lumea? Fără să faceți zile negre animalului vostru, ne-am gândit că ar fi eficient să-l păcăliți pe acesta, în așa fel încât de câștigat să aveți tot voi. Ce părere aveți dacă vă spunem că există osul minune care curăță dinții? Pe lângă faptul că există acest os și curăță dinții câinelui dumnevoastră, acesta reduce placa și previna apariția tartrului ca câinele dumnevoastră să aibă o sănătate dentară impecabilă.

Despre ce este vorba?

Să vă povestim despre cel mai bun OS Innodat Delights S, la prețul de 11,90 lei, pe care îl puteți achiziționa de pe Petsmag.ro. Este făcut din carne de pui delicioasă, împachetată în piele de netăbăcită, și e cea mai bună soluție pentru voi ca și stăpâni, dar și pentru patrupezi. Aceștia vor avea parte de o delicatesă pe cinste dar în același timp veți vedea că acest os nu este decât combinația unică pentru a vă gândi și la igiena orală pe care trebuie să o aibă un câine din când în când. Multă lume îl probează, multă lume îl testează , și rămâne mulțumită văzând că al lor câine are parte și de distracție dar și de igienă în același timp.

Nu uitați, pentru igiena orală a câinilor voștri… tot timpul vor exista soluții.

603 Total Views 1 Views Today

Tags: , , , ,

Copyright Petsmag.ro © 2015. All rights reserved.

Posted April 21, 2015 by Aniela Deby in category "catei

1 COMMENTS :

  1. Pingback: Cum este dantura cainelui vostru? | Blog Petsmag.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *