March 12

Câinele tău mănâncă Royal Canin Maxi Adult?

Poate că de multe ori te-ai întrebat ce să cumperi să-i dai de mâncare câinelui tău. Acum ai găsit soluția! Royal Canin Maxi Adult la 15 kg te așteaptă la noi în magazinul Petsmag la un preț de 198,90 lei. Această hrană este potrivită acelor genuri de câini de talie adultă. Pentru a vă da seama dacă această mâncare este potrivită pentru câinele vostru trebuie să știți câte kilograme are.

Royal Canin Maxi Adult 15kg, este o hrană completă pentru câinii de talie mare cu greutatea între 26 și 44 kg la vârsta adultă, după vârsta de 15 ani.  Probabil că vă gândiți cu siguranță de ce să vă hrăniți câinele cu o astfel de mâncare uscată. Eu vă pot spune doar că singurul care iese în avantaj sunteți chiar dumnevoastră. Este foarte plăcut să vedeți cum câinele vostru va avea o alimentație sănătoasă, corectă, și o digestie optimă.

La ce ajută dacă câinele mănâncă hrană uscată Royal Canin?

Indiferent de gama aleasă, dacă e de cățel mediu sau cățel adult, aveți dreptul să știți la vă ajută câinele sau nu.

 • 1) Digestibilitate ridicată: Este foarte bine de știut că câinele trebuie să aibă un aport complex de fibre. Din această hrană noi vă garantăm că câinele vostru va avea parte de o formulă exclusivă ce conține proteine de cea mai bună calitate.
 • 2)Osătura și articulațiile puternice: Cine nu își dorește ca animalul lor de curte să nu fie un câine puternic? Noi credem că niciun stăpân! Toată lumea speră ca acel animal pe care îl îndrăgesc din tot sufletul să fie puternic. Este perfect! Această hrană ajută la menținerea sănătății oaselor și articulațiilor intens solicitate.
 • 3) Palatabilitate crescută: Vreți să aveți câinele satisfăcut? Această hrană satisface apetitul capricios al câinilor de talie mare prin selecția unica de arome naturale și o conservare perfectă a gustului.
 • 4) Sănătatea pielii: Vreți ca câinele vostru să aibă o piele sănătoasă și plină de strălucire? Alegeți această hrană iar câinele vostru va avea parte de Omega 3: EPA-DHA, o rețetă îmbogățită cu acizi grași care contribuie la menținerea și sănătatea pielii câinelui.

Notă: Recomandăm această hrană pentru cei care vor să-și răsfețe patrupezii zi de zi! Este o hrană economică, nu are un preț exagerat, iar dacă stăm să ne gândim logic: animalul casei merită tot ceea ce e mai bun.

 

745 Total Views 1 Views Today

Tags: , ,

Copyright Petsmag.ro © 2015. All rights reserved.

Posted March 12, 2015 by Aniela Deby in category "hrana speciala

2 COMMENTS :

 1. By Popa Ileana on

  Aveți si royal canin giant si la ce preț? De asemenea ma interesează si soluții pt deparazitare externa pt câini de talie mare peste 45 kg si pt pisici. Daca aveți o oferta va rog sa mi-o Trimiteți.
  Multumesc.

  Reply
  1. By Aniela Deby (Post author) on

   Bună, Ileana. Desigur că avem Royal Canin Giant. Vă pot invita cu mare drag să petreceți puțin timp pe http://www.petsmag.ro sau să vă uitați la cea mai mică ofertă de preț pe care o avem acum. http://petsmag.ro/caini/hrana-uscata-caini/royal-canin-ro-2/royal-canin-giant/royal-canin-giant-adult-4-kg/ Royal Canin Giant la prețul de 79,90 lei. Cât despre deparazitare, ce avem noi deocamdată este doar pentru câinii până în 40 de kg.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *