August 30

Care sunt motivele unui catel ca sa fie cel mai fericit de pe pamant?

V-aţi întrebat vreodată oare ce l-ar face cel mai fericit pe căţelul dumnevoastră? Dar cel mai trist? Probabil, mai ales că trăim într-o lume în care majoritatea oamenilor au programul full, n-aţi făcut-o. Atunci, trebuie să citiţi neapărat asta.

1. Câinele este fericit când ajungeţi acasă!

Punct. Câinele este foarte fericit atunci când veniţi acasă. Nu ştim dacă şi dumnevoastră sunteţi la fel, având în vedere că sunt câini care în lipsa stăpânului, cât timp acesta e la job, rupe şi dărâmă tot ce apucă în semn de disperare. Observaţi cu atenţie cât de fericit e căţelul dumnevoastră atunci când sosiţi acasă. De multe ori se poate întâmpla ca acesta să facă pipi pe el, dar şi să sară de colo-colo. Nicio problemă. Ei aşa se manifestă când sunt entuziasmaţi.

200-caine (1)

2. Când îi arătaţi punga cu mâncare

Vi s-a întâmplat vreodată ca câinele dumnevoastră să sară pe lângă picior atunci când vă vede cu punga lui de mâncare în mâna? Ei, dacă vi s-a întâmplat, să ştiţi că această reacţie i-o provoacă faptul că e fericit că vă gândiţi la el. Câinele în general este un animal foarte pofticios. Aşa că nu vă speriaţi dacă îl vedeţi sărind de fiecare dată când îi aranjaţi punga de mâncare, sau vă plimbaţi cu ea prin mână, el crede că v-aţi pregătit să îl hrăniţi. Dar dumnevoastră trebuie doar să ştiţi că e fericit şi că îşi doreşte să mănânce, de fapt.

200-caine-femeie

3. Când îl scoateţi la plimbare

Ei, da. În general ei au tendinţa de a ieşi primi pe uşă afară din cauza bucuriei. Mai ales dacă staţi la un apartament. Ieşitul afară pentru câine înseamnă tot. Socializare, alergare, veselie, viaţă, ca şi pentru noi de altfel. Sunt foarte bucuroşi atunci când sunt scoşi afară, pentru că îşi pot face în tihnă nevoile. După cum ştiţi, la fel ca şi noi, oamenii. Cea mai mare durere pe care o putem avea, e să facem pe noi şi să nu avem o toaletă în jur. La fel şi la ei. Când vede că vreţi să-l duceţi afară, nu i se mai poate opri datul din coadă şi pasul înainte. Zburdă ca o oaie de fericire!

200-caine-copil

4. Câinele e fericit şi când doarme

Vi s-a întâmplat vreodată să vreţi să vă puneţi să dormiţi de-amiază iar câinele dumnevoastră să vină şi să facă cu ghearele pe marginea patului? Pentru că, să ştiţi, ei fac cu ghearele pe pat, doar atunci când vor să li se facă deja. Faceţi în aşa fel ca atunci când mai face un astfel de gest, să-l puneţi lângă dvs aproape de pat în coşuleţ sau chiar să dormiţi împreună. Veţi vedea că va fi extrem de fericit!!

Copii-si-cainii-sunt-prieteni-nedespartiti-Noi-Romani-in-UK

1400 Total Views 1 Views Today

Tags: , , , ,

Copyright Petsmag.ro © 2015. All rights reserved.

Posted August 30, 2015 by Aniela Deby in category "catei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *