February 26

De ce sa te joci cu pisica ta?

Cum este joaca pentru pisici?

Joaca este foarte importantă pentru pisici, în special pisoi, deoarece le învață abilitățile necesare pentru viață și lecții despre lumea din jurul lor. Joaca este o modalitate foarte bună pentru o pisica de a utiliza o parte din energia sa, și a-și menține în formă și sănătos alertă de creier activ. Cele mai bune jocuri încurajează pisicile să sară, să se bucure și să se apere cu o lăbuță.

Câteva sfaturi și modele de jocuri

Uneori poate fi foarte obositor să îți tot obosești pisica fugind după ea prin casă. Poți cumpăra jucării pentru pisici de la magazinele de animale de companie, iar cu ocazia aceasta vei învăța să economisești din timp și să te bucuri singur de el. Aruncati o privire la modelele de pe site-ul nostru Petsmag.ro și veți putea vedea mai multe lucruri folositoare. Pisicile adoră jucăriile care se miscă, așa ca o jucărie pe un șir sau un tunel în care să intre și să se ascundă. Iubește jucăriile și jocurile care n-o vor lăsa să se plictisească.

 

Pisicii îi place catnipul

Unele pisici sunt  înnebunite după catnip mai ales dacă acesta se află într-un ghem de joacă moale.. Poti cumpara pisicii jucării moi și Catnip și apoi te rog să-i dai una pisicii tale și vei vedea ceea ce știe să facă cel mai bine! Să mănânce în timp ce se joacă!

Fă-i un loc de joacă pisicii tale

Pentru că pisicile de apartament sunt foarte diferite față de cele care cresc la o casă, v-aș recomanda să le faceți un loc de joacă numai a lor. Un atelier micuț creat de dumnevoastră sau un ansamblu cumpărat special pentru ele, le va ajuta să-și mențină creierul activ având o activitate intensă pentru că sunt curioase să vadă cum este să urci și să cobori și să nu obosești deloc. Se spune că pisicile au nouă vieți așa că nu vă faceți griji pentru ele.

Sunt unele dintre cele mai apreciate animăluțe dacă ne raportăm la sexul feminin!

1152 Total Views 1 Views Today

Tags: , , ,

Copyright Petsmag.ro © 2015. All rights reserved.

Posted February 26, 2015 by Aniela Deby in category "pisici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *