April 25

Ghid pentru alegerea unui caine

Știm cu toții cât de greu ne este să înțelegem unii oameni cum își pot cumpăra un câine fără să știe nimic despre el. Ni s-a întâmplat și nouă să vedem cum stăpânul care și-a cumpărat rasa de câine dorită, să nu știe nimic despre rasa lui și ce poate acesta să facă. Însă, ne-am gândit că ar fi util să atragem un fel de semn de alarmă, pentru că e obligatoriu să înțelegeți că achiziționarea unui câine se face pe termen lung. Adică, e ca și cum ai avea un copil, pe care îl crești pe an ce trece. Așa sunt ei, copii stăpânilor, deci nu pot fi comparați nicidecum cu o jucărie. Nici pe departe.

Astfel vă putem spune că cele mai importante categorii atunci când îți alegi un câine, trebuie să fie bine știute, înainte de a vă confrunta cu tot felul de boli, fără ca măcar să fiți puși în vedere de ele. Pentru că suntem sinceri, contează să știi ceea ce cumperi și care sunt motivele principale după care trebuie să vă ghidați. Așadar următoarele criterii principale și importante sunt:

Consultați-vă și vedeți caracteristicile rasei pe care v-o doriți

De ce? Pentru că întotdeauna un câine frumos nu înseamnă și un câine pe care ați vrea să-l aveți în apartament toată ziua. Astfel înseamnă că oamenii activi au nevoie de un câine activ ca și ei, iar oamenii cu o mai puțină activitate să își dorească un câine lent, somnoros și mai grăsuț. Sunt dorințe profunde pe care oamenii le gândesc de fiecare dată atunci când își doresc un cățel.

Mascul VS Femelă?

100% credeți că dacă vă cumpărați o femelă, deja veți avea un nou bussines. Veți reuși sau nu veți reuși, ideea este că dacă vă cumpărați o femelă, trebuie să aveți în vedere că aceasta va avea momentele ei de menstruație, care noi dacă ar fi să alegem, din start am alege mascul. Dar fiecare face cum crede. Și în cazul masculului sunt probleme. Ambii intră în călduri.

Scrieți-vă criteriile pe o foaie și căutați

Cea mai bună metodă atunci când vă doriți să aveți un ghid pentru a cumpăra un cățel, este aceasta: Luați-vă o foaie și un pix și treceți pe ea tot ceea ce vă doriți de la el începând de la ” afecțiune, antrenament, gălăgie noaptea, lene, agitație, sforăit, risc de îmbolnăvire”. Nu de alta, dar să nu fiți dezamăgiți după ce l-ați cumpărat.

1023 Total Views 1 Views Today

Tags: ,

Copyright Petsmag.ro © 2015. All rights reserved.

Posted April 25, 2015 by Aniela Deby in category "catei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *