February 28

In fiecare sambata iesi cu catelul la plimbare

Pentru că știu că în cursul săptămânii stați foarte rău cu timpul, am decis să vă fac o propunere. În general este cam greu să-ți scoți pisica în parc, având în vedere câți câini se află pe acolo în plimbare. Așadar, mă raportez doar la stilul de viață al câinelui tău cât și activitatea zilnică pe care ar trebui să i-o oferi. Câinele tău s-a obișnuit cu tine așa cum ești. Îți este recunoscător pentru iubirea și răbdarea pe care i-ai oferit-o din momentul în care l-ai luat acasă și l-ai ținut lângă tine.

Doar că nu este suficient să faci doar asta. Sunt de acord ca în zilele aglomerate să-ți scoți câinele la plimbare prin fața blocului, fața casei sau pur și simplu să-l iei cu tine la chioșcul din față pentru a-și face treburile personale. Nu este suficient! Câinele trebuie să aibă minim o zi de activitate intensă în care să obosească și să simtă că a fost scos la alergat/plimbat sau pur și simplu la o gură de aer, cum se spune…

Știu că nu este ușor, dar fă-ți un mini program pentru el. În fiecare sâmbătă scoate-ți câinele să se relaxeze, să se plimbe împreună cu tine și vei vedea că va crește sănătos. Inițial este recomandat să faci câte-o plimbare de minim 30 de minute în fiecare zi. Dar noi înțelegem. Înțelegem atunci când nu există timp, dar atunci cel puțin într-o zi de sămbătă este obligatoriu să vă faceți.

Pe lângă plimbarea cu câinele vostru vă faceți și vouă un bine. Ieșind la un aer curat vă veți limpezi mintea și gândurile iar săptămâna ce va veni, va fi una mult mai bună! Vă dorim o zi de sâmbătă frumoasă împreună cu patrupedul vostru!

692 Total Views 1 Views Today

Tags: , , ,

Copyright Petsmag.ro © 2015. All rights reserved.

Posted February 28, 2015 by Aniela Deby in category "catei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *