June 5

La Petsmag.ro găsești reduceri de până la -40%

Pentru că nu vă spunem nimic nou ci doar vă reamintim, în magazinul nostru online găsiți produsele Hills, preferate de animalele voastre cu reduceri de până la -40%. Reduceri destul de consistente care vor face animaluțele dumneavoastră mai fericite ca niciodată.

De ce trebuie apreciate reducerile?

Noi știm că atunci când devenim clienți fideli într-un magazin, atât online cât și fizic, ne dorim din ce în ce mai mult, ca acel magazin să ne ofere măcar o mică parte de fidelizare. Noi nu facem aste pentru fiecare client în parte și oferim fiecăruia dintre voi posibilitatea să cumpere mai ieftin, pentru că se poate.

banner-hills-40

O mică poveste:

Acum ceva timp, Ioana ne povestea cum a învățat câinele ei să mănânce bobițele. Un câine la o vârstă destul de mare, părerea noastră. Nu a mâncat niciodată bobițe, hrană uscată că noi așa îi spunem, și văzând odată o reducere pe un anumit site, a încercat și ea să-i cumpere, doar ca să vadă cam ce părere are prietenul ei după atâta timp cât le-a refuzat încontinuu. Nu dorim să facem reclamă neapărat niciunui produs, dar cele pe care le refuzase nu erau chiar într-un raport atât de bun/ per preț și gustos.

Însă, i-a fost mare mirarea să vadă că prietenul ei patruped le-a înfulecat în câteva minute ca un hămesit. S-a gândit că probabil s-a săturat de ciorbiță cu pâine, de salam, parizer și ce îi mai dădea ea, mâncăruri care bineînțeles că nu sunt recomandate animalelor, și ce să vedeți? Câinele a început să nu mai mănânce mâncarea pe care obișnuie se i-o dea până atunci cerând cu ochii lui miloși încă o porție de bobițe. De atunci, Ioana își hrănește câinele doar cu bobițe. Și cu unele extrem de bune pe care, se pare că patrupedul nu le mai refuză.

Concluzie: Reducerile sunt bune chiar și atunci când doar dorești să testezi un fel de mâncare. Profitați de ele la maximum!

458 Total Views 1 Views Today

Tags: , , ,

Copyright Petsmag.ro © 2015. All rights reserved.

Posted June 5, 2015 by Aniela Deby in category "catei", "in general

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *