February 28

Petsmag.ro se implica in ajutorarea cainilor fara stapan

Dorim să vă aducem la cunoștință că Petsmag.ro se împlică în ajutorarea câinilor fără stăpân. Pentru că ne dorim să ajutați cu toții, în limita în care puteți, vă putem menționa cum îi ajutăm și ce trebuie să faceți dacă doriți și voi să faceți asta. Am decis că este un lucru foarte plăcut să ajutăm câinii fără stăpân și să înțelegem că dacă se poate s-o facem, o putem face împreună.

Pentru că ne implicăm cu drag în acest proiect dorim să vă aducem la cunoștință că, cumpărând de la noi un sac de peste 10kg poți ajuta și tu Asociația pentru protecția animalelor Kola Kariola. Vă rugăm să aveți în vedere că această asociație are nevoie de hrană pentru a hrăni toți câinii adăpostiți. Zilnic se mânâncă câte 150 de kg de boabe și i-ar ajuta orice donație în hrană.

Cine este Asociația pentru protecția animalelor Kola Kariola?

Pentru că nu vrem să ne lungim și să vă reținem foarte mult din timp, vom fi scurți. Kola Kariola este o asociație ce are grijă de toți câinii fără adăpost și fără stăpân. Au încercat pe cât posibil ca acei câini care au fost abandonați să primească la ei o viață mai ușoară și multă dragoste. Și au reușit! S-a întâmplat ca de fiecare dată să găsească ori vreun câine aruncat printr-un șanț, ori vreun câine bolnav abandonat de stăpân pe stradă. Asociația pentru protecția animalelor Kola Kariola, salvează vieți!

La fiecare sac de peste 10 kg de mâncare, ajutați și voi pentru o porție la un câine! O porție de mâncare contează și de aceea ne dorim să vă implicați cu toții. Haideți să ajutăm cu toți împreună această asociație! O porție de mâncare contează și merită să ajutăm câinii neajutorați care nu au deloc un stăpân.

Haideți să ajutăm împreună pentru că adăpostul are nevoie de  hrană, dragoste și răbdare, pentru toți cei care sunt deja adăpostiți acolo! Nu uitați: Fiecare sac de mâncare de peste 10 kg cumpărat de la noi înseamnă câteva porții de mâncare pentru Asociația Kola Kariola.

4124 Total Views 1 Views Today

Tags: , ,

Copyright Petsmag.ro © 2015. All rights reserved.

Posted February 28, 2015 by Aniela Deby in category "catei", "hrana speciala", "in general

3 COMMENTS :

 1. By Arici mihaela liliana on

  Buna ziua si felicitari ptr astfel de proiecte . Eu sunt din Timisoara nu detin nici-un fel de asociatie dar hranesc mai multi catei iar uneori nu imi permit sa cumpar bobite sai hranesc zilnic , ce conditii trebuie sa indeplinesti sa primesti bobite ? Multumesc si o zi buna

  Reply
  1. By petsmag.ro on

   Ne pare rau ca nu putem ajuta mai multe persoane. Noi speram ca macar pentru Asociatia Kola Kariola sa asiguram o parte din necesarul de hrana pentru cei 500 de caini. Este foarte greu ca o persoana sau societate comerciala singura sa poata asigura hrana necesara pentru 500 caini. De aceea noi am facut apel la toti cei care pot dona cate putin.

   Reply
 2. Pingback: Diferenta dintre un caine de rasa si un caine normal | Blog Petsmag.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *