March 10

Sfaturi de prim ajutor pentru caini

Accidentele se pot întâmpla în orice moment, dar dacă sunteți pregătiți, crizele grave pot fi evitate. Acestea sunt momentele când vă veți familiariza concret cu ideea de a avea un câine, iar un câine înseamnă aproape ca și cum ai avea un copil. Întotdeauna să fiți pregătiți! Faceți o trusă de prim ajutor pentru câine și luați-l în mână oriunde vă duceți. Luați în considerare că există multe kituri de câini în online , cum ar fi un kit mare și complex, complet dotat pentru acasă și un kit mic pentru masina sau pentru ieșirile cu familia. Consultați o listă de verificare pentru kit-ul câinelui și fiți singurii care îi vor sări în ajutor în caz de accidente.

Pentru materialul din pansament, trebuie să păstrați o rolă de tifon (poate fi de asemenea folosită pentru a crea un bot improvizat dacă este necesar), tifon pătrat, tampoane non-stick și bandă de prim ajutor. Pentru medicamente, asigurați-vă că aveți produse ”multi-scop” ca Vetericyn la îndemână, care curăță, tratează și vindecă rănile simultan. Acesta poate fi utilizat pentru ochi, urechi, nas și în alte locuri, și ucide virusurile, bacteriile si ciupercile, si este sigur chiar după aplicare. Nu înțeapă atunci când este aplicat pe rănile deschise, este netoxic și sigur pentru mediu canin.

Puteți include, de asemenea, crema de cortizol pentru mușcături de insecte râios, soluția de spălare a ochilor în cazul în care aveți nevoie pentru a spăla ochiul câinelui si peroxid de hidrogen, în cazul câinelui care ingerează ceva potențial toxic, mai ales dacă aveți nevoie pentru a induce starea de vomă. Țineți minte că vărsăturile pot fi induse numai după consultarea medicului veterinar. Stați cu ochii pe datele de expirare ale medicamente și înlocuiți-le ori de câte ori expiră.

 

Când apare o senzație de urgență, de exemplu dacă câinele vostru a fost accidentat, nu vă grăbiți să vă agitați pe lângă el, asigurați-vă că în jur este liniște și uitați-vă dacă mai respiră. Nu ajută cu nimic să vă grăbiți să vă duceți câinele la spital dacă el nu mai respiră. Fiți atenți la animalele voastre și aveți grijă de ele. Ocupați-vă de câinele vostru cu multă atenție, chiar dacă este rănit, de la asemenea dureri el poate mușca. Nu uitați, în orice situația v-ați afla este util să știți câteva tipsuri despre cum se procedează în asemenea cazuri, dar de cele mai multe ori, singurul care vă poate salva cățelul nu este nimeni altul decât medicul veterinar!

1319 Total Views 1 Views Today

Tags: ,

Copyright Petsmag.ro © 2015. All rights reserved.

Posted March 10, 2015 by Aniela Deby in category "catei", "in general

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *