March 19

Top 5 cei mai cuminti caini din lume

Fiindcă de multe ori v-ați gândit că undeva cândva există un top format din câteva rase de căței care sunt cei mai cuminți, ne-am gândit să vă înseninăm ziua și să vă aducem un zâmbet pe față.  Potrivit unui studiu se zice că pe cât de mic este cățelul cu atât este mai neascultător, dar nu este nicio problemă. Cu toate acestea orice cățel poate fi dresat suficient de mult încât să fie cuminte. Dar pentru că totuși s-a și creat un astfel de top, clasamentul arată astfel:

1. Border Collie

O rasă de patrupezi extrem de inteligentă și apreciată pentru asta, fiind considerată chiar cea mai înteligentă dintre toate. Border Collie sunt foarte înțelegători și au instincte extraordinare, fiind de multe ori folosiți pentru a se găsi turiștii pierduți prin zonele montane. Sunt o rasă de câini atenți, alerți, sportivi și devotați stăpânului cu fiecare mișcare.

2. Ciobănesc German

Este nr 1 în lume în clasamentul câinilor polițiști. Ciobănescul german este foarte ușor de dresat. Este înteligent, echilibrat, liniștit și ascultător. Câinele Ciobănesc German se folosește pentru pază și protecție dar se potrivește perfect și dacă ar sta în cadrul unei familii.

3. Pudelul

Pudelii se numara printre cele mai inteligente rase de câini din lume, dar si una dintre cele mai ascultătoare. Ei sunt ușor de dresat, invătând multe comenzi într-un timp foarte scurt. Pudelul este un câine foarte plăcut mai ales în cadrul unei familii.

4.Labrador Retriever

Este o rasă de câini ideală pentru familii pentru că este extrem de blândă și inteligentă. Labradorul Retriever nu latră mult, nu sapă mult și se înțeleg bine cu copiii și cu celelalte animale de companie din casă în cazul în care aveți.

5.Bulldog

Chiar dacă pare ultimul din top, mai sunt mulți alții care se pot încadra, iar numărul de 5 i se potrivește de minune. Este o rasă de câini foarte cuminte. Singurul defect al lor este altul. Cainii din aceasta rasă nu au foarte multă energie, ceea ce înseamna că nu va alerga prea mult prin casă si nu va fi obositor. În plus, el este foarte docil, prietenos și loial, ceea ce il face perfect pentru familiile cu copii.

 

3983 Total Views 1 Views Today

Tags: , , ,

Copyright Petsmag.ro © 2015. All rights reserved.

Posted March 19, 2015 by Aniela Deby in category "catei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *