April 18

Top cinci pisici destepte

Noi credem că atunci când vă interesează să aflați mai multe informații despre o pisică, sunt esențiale momentele când te gândești ce să alegi ca să fie mai ”pă trend”. Bineînțeles, sunt oameni care își aleg o pisică doar pentru că mănâncă șoareci, dar există și alte categorii de oameni pentru care ” o pisică” înseamnă totul. Cum ziceam și mai de mult, animalele sunt ca și copii. Necesită multă atenție, iar atunci când vă gândiți că trebuie să adoptați unul, faceți un calcul și întocmiți care credeți că s-ar potrivi mai mult cu voi. Așa e și aici. Sunt pisici extrem de inteligente care vă vor face fericiți dacă sunteți 100% convinși, că aveți nevoie de o pisică prin casă.

Top 5 pisici deștepte

1.Cea mai inteligenta rasa de pisici: rasa Abisiniana

Cea mai inteligentă rasă de pisici este rasa Abisiana. Să țineți cont că se comportă ca o pisică care în permanență stă trează. Zburdă peste tot și vă are în vizor, nu îi scapă nimic niciodată iar felul ei activ vă va lăsa împresia că ea nu doarme niciodată. Este o pisică care necesită multă îngrijire, dar și un companion perfect.

max_400_abyssinian-cat-breed

2. Rasa Bengaleză, o rasă de pisici extraordinar de deștepte

Este o pisică inteligentă, activă și îi place foarte multe să se joace, mai ales în preajma stăpânilor săi. E genul de rasă căreia îi place să zburde, să-și asume riscurile, dar să aveți în vedere că pentru ea este cel mai ușor să deschidă o ușa, sau ușile de la dulapuri. Însă, dacă nu i se acordă foarte multă atenția, riscați ca pisica voastră din această rasă să devină depresivă.

max_400_bengal-cat-breed-picture

3. Rasa de pisici Burmeza

Foarte rar am văzut astfel de pisici la cineva, dar sunt niște pisici foarte prietenoase și energice. Acestei rase de pisici îi place să dețină controlul și să fie în atenția stăpânilor tot timpul. Fără pauze. Ea are nevoie doar de prezența oamenilor și doar atât. Cu cât mai mulți oameni, cu atât mai bine. De altfel, merge mână-n mână cu o familie mare de copii. Personalitatea ei e fermecătoare, dar atunci când nu este băgată-n seamă, aceasta devine maiestuoasă.

rasa_burmese

4. Rasa de pisici Cornish Rex

Majoritatea raselor adoră să fie în centrul atenției. În topul nostru aceste lucruri le au în comun, orice animal vrea atenție, însă această rasă adoră spațiile largi și mari. Au un spirit de joacă foarte bine dezvoltat și familiile de copii sunt fericite cu asta. Este o pisică pregătită să încerce să cânte la pian. Credeți-ne că face față! O rasă care se întinde să deslușească tot felul de capcane. Sunt un prieten de nădejde pentru oricine, mai ales că sunt foarte iubitoare.

rasa_cornish-rex

5. Rasa de pisici Burmeaza Europeană

Această rasă de pisici este la fel ca celelalte. Jucăușă, energică, cu o personalitate prietenoasă, este menită să se țină după voi prin toată casa. Așadar, dacă nu țineți foarte mult la intimitatea voastră nu aveți decât să vă aliați cu ea. E o rasă de pisici foarte deșteaptă, curioasă și plină de farmec.

rasa_european-burmese-

Acesta este topul pisicilor foarte deștepte/înteligente, smart, sau cum ați vrea voi să-i spuneți. Asta nu înseamnă că celelalte rase nu sunt deștepte, iar uneori o pisică deșteaptă nu înseamnă și o pisică foarte frumoasă. Mai ales când vine vorba de siameze, persane, și British. Despre asta vom vorbi în articolul următor.

1934 Total Views 1 Views Today

Tags: , , ,

Copyright Petsmag.ro © 2015. All rights reserved.

Posted April 18, 2015 by Aniela Deby in category "pisici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *