April 6

Voi cum stiti sa va rasfatati animalele?

V-ați gândit vreodată că și animalele voastre au nevoie de câteva momente pe zi de tandrețe? Poate că unii dintre voi sunteți atât de ocupați încât uitați că uneori animalele se simt răsfățate doar dacă sunt ținute mai mult timp aproape de voi. E foarte frumos să creșteți un cățel și o pisică cu dragoste, iar atunci când cresc să fie deja obișnuite cu dragostea pe care le-o oferiți din toată inima, presupun.  Într-una dintre dimineți am văzut pe Digimatinal o emisiune Digipet, în care zicea că dacă vrei să ai un animal sănătos să îl duci la un salon de infrumusețare. Eu zic altceva, chiar dacă sunt un om simplu în materie de ceea ce știu și vor animalele. Zic doar să le dați mai multă atenție și să le schimbați mâncarea atunci când aveți posibilitate.

Nu zic că nu ar merita puțin răsfăț într-un salon. Dar probabil că aș fi de acord cu una ca asta dacă câinele, pisica respectivă este bine mâncată, îngrijită și i se acordă timp, ca ea să crească sănătos. Știți voi ce vreau eu să zic. Mulți dintre stăpânii de animale aleg să lase animalele în casă, ei mergând la job, și crezând că totul se va rezolva peste noapte acasă. Animalele au nevoie de iubire. Și trebuie să se simtă iubite necondiționate ca să nu fie supărate și să se petreacă totul cât se poate de normal. Pentru ele e util să fie astfel.

28_spl934423_009_w700_h800_q90

În cazul în care doriți să vă răsfătați animalele într-un alt fel, sau știți mai multe metode, pentru că eu consider că cel mai mare răsfăț e atunci când îi oferi o farfurie cu mâncare bună și miaună sau latră fericiți. E bine să știi și cum să-i faci să se simtă bine în preajma ta. Animalele pot fi răsfățate cu o baie bună, pot fi răsfățate cu o mângâiere și cu vorbe de alint. Sunt curioasă doar să aud, oare cine încearcă și alte metode? Sunt stăpâni care își răsfață animalele la o plimbare. Voi decideți singuri cum vreți să le răsfățați, doar că trebuie neapărat s-o faceți.

Ce alte metode de răsfăț mai știți?

540 Total Views 1 Views Today

Tags:

Copyright Petsmag.ro © 2015. All rights reserved.

Posted April 6, 2015 by Aniela Deby in category "in general

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *